marți, 8 decembrie 2009

Basescu...merge mai departe

Dragii mei,

Departe de mine gandul de a ma transforma intr-un fan al Marinarului imediat dupa alegeri, dar vad ca toti interlocutorii sai pica unul cate unul in ridicol.

Prostanacul a decedat mai devreme decat am pariat prin anuntul ca indiferent cine castiga alegerile PSD este gata sa ofere premierul celor de la PNL. Este foarte clar ca mintea sa nu s-a adaptat noilor realitati, fraudate sau nu.

Crin are, intr-un discurs aparent scortos( prin imposibilitatea cererii), primul mesaj pozitiv de mireasa virgina. Ginerica smecherit, membu PDL, ar vrea nunta dar cu un pic de cotaiala preliminara.

Marko a trecut deja la munca. E mai trainic lustrul pantofilor facut pe covoarele din Piata Victoriei. Macar nu se dezminte...si nu merge nopte in locatii minate.

Situatia devine comica.

Imi si imaginez doua babute( PDL si PSD)cu prajitura guvernarii la usa PNL laudand fiecare aroma proprie de " verdeata" ori de "cascaval". La intrarea pe alee e un SPP-ist care asteapta semnalul pentru a-i pune piedica uneia sau alteia.

Sunt din ce in ce mai convins ca Base i-a calcat pe cap pe PSD-isti si acum jubileaza la incordarea legitima a lui Mitrea.

Cred ca va reusi sa dizloce si din PNL cativa membri care mananca de dulce in postul Craciunului.

Nici prin PDL nu e chiar toata lumea foarte foarte fericita....?!

Va imbratisez,
ESCU...BOGDANESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu